Participació d’Edul@b a la conferència ICERI 2016

unnamed

Del 14 al 16 de novembre ha tingut lloc la novena International Conference of Education, Research and Innovation (ICERI 2016), celebrada en aquesta ocasió a Sevilla, Espanya,  amb el lema Transforming Education, transforming lives.

L’objectiu principal d’aquest any ha estat el de reunir a més de 700 experts per presentar projectes i compartir coneixements sobre metodologies d’ensenyament i aprenentatge i innovacions educatives.

Participació d’Edul@b

En el marc de l’esdeveniment, l’investigador d’Edul@b Marcelo Maina ha presentat el paper de coautoria amb la Dra. Lourdes Guàrdia “Overcome the challenges of MOOC implementation in FIVE steps: EMMA 5D MOOC Framework”, amb l’objectiu d’informar sobre els diferents aspectes que intervenen en la creació i entrega dels MOOC.

Mitjançant la identificació de cinc passos per la implementació dels MOOC (Decide, Design, Develop, Deliver; i Document), aquest marc proposa un conjunt de preguntes i exemples il·lustratius d’acord amb tres perspectives complementàries: institucional, pedagògica i tècnica.

Podeu consultar la comunicació completa aquí.

You may also like...