Participem al III Congrés de Competències Digitals | Edulab

Participem al III Congrés de Competències Digitals

El 5 d’octubre, el Cibernàrium de Barcelona Activa acollirà la tercera edició del Congrés de competències digitals, que enguany s’articula sota el lema “Ciutadania ètica i compromesa en l’àmbit digital”. L’esdeveniment, que en aquesta edició tindrà format híbrid, comptarà també amb diferents tallers virtuals de tipus metodològic i tecnològic previstos els dies 3, 4, 6 i 7 d’octubre.

La ràpida adopció i interiorització de les tecnologies digitals per part d’infants i joves, juntament amb l’ús de dispositius en sectors com el de la salut i l’educació remarca la necessitat de formació i actualització en competències digitals. Per aquest motiu, el Departament de Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, Barcelona Activa, Blanquerna – Universitat Ramon Llull, la Universitat Oberta de Catalunya i la Fundació i2CAT organitzen la tercera edició del Congrés de Competències Digitals, el 5 d’octubre, al Cibernàrium de Barcelona.

El congrés reunirà personalitats de referència en l’àmbit digital. L’objectiu no pot ser un altre que promoure el debat i la reflexió al voltant de qüestions clau: Com afrontem la bretxa digital i les desigualtats? De quina manera podem aconseguir el benestar i la seguretat digital? Com contribuïm al desenvolupament d’una ciutadania digitalment empoderada d’una forma ètica i inclusiva per a totes les persones?

Com sabeu, el grup hem participat des de l’àmbit (concretament la Montse Guitert i la Teresa Romeu) en l’organització del congrés des de la seva primer edició. A més, fent palesa la participació de la UOC, la Teresa formarà part del panell de persones expertes en una de les sessions i la vicerectora Àngels Fitó farà la benvinguda institucional. El grup de recerca Edul@b va tenir una àmplia participació en l’anterior congrés, en la seva segona edició de 2021.

El programa inclou conferències i taules rodones presencials, així com diferents tallers pràctics i virtuals.

Podeu consultar el programa en: https://actic.gencat.cat/ca/congres/programa/

El Congrés de competències digitals és una iniciativa conjunta del Departament de Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya, Barcelona Activa, Blanquerna – Universitat Ramon Llull i la Universitat Oberta de Catalunya. Aquesta edició està organitzada per la Fundació i2CAT.

Per més informació us podeu adreçar a l’adreça https://actic.gencat.cat/ca/congres/

Inscripcions: bit.ly/InscripcióCCD2022


 • Entrades recents

 • Etiquetes

 • Subscription

  Sí, soy humano*

  Se ha enviado un mensaje de confirmación; por favor, haga clic en el enlace de confirmación para verificar su suscripción.
  El email ya esta en uso
  Tienes que escribir un email
  Tienes que cliquear el captcha
  El captcha no es correcto
 • Arxius

 • Meta