Recull de recursos sobre docència no presencial d’emergència | Edulab

Recull de recursos sobre docència no presencial d’emergència

A partir de la publicació del “Decàleg per a una docència online inesperada”, el passat 16 de març, el nostre grup de recerca, Edul@b, activava una estratègia per contribuir des de la seva experiència amb les necessitats de les institucions educatives producte de l’impacte del Covid-19. Aquesta contribució continuaria després amb el cicle de webinars Docència no presencial d’emergència.

Amb l’ànim de seguir donant suport a les institucions educatives en la incerta situació actual, ens agradaria compartir un recull de recursos digitals sobre docencia no presencial d’emergència elaborat per experts en e-Learning dels Estudis de Psicologia i Ciències de l’Educació de la UOC, entre ells els membres del grup de recerca Edul@bl.

El monogràfic conté:


 • Entrades recents

 • Etiquetes

 • Subscription

  Sí, soy humano*

  Se ha enviado un mensaje de confirmación; por favor, haga clic en el enlace de confirmación para verificar su suscripción.
  El email ya esta en uso
  Tienes que escribir un email
  Tienes que cliquear el captcha
  El captcha no es correcto
 • Arxius

 • Meta