Edul@b participa a la cerimònia inicial del projecte Erasmus + AMED celebrada a Maldives | Edulab

Edul@b participa a la cerimònia inicial del projecte Erasmus + AMED celebrada a Maldives

Els investigadors Marcelo Maina, Nati Cabrera i Lourdes Guàrdia del grup de recerca Edul@b han participat en la cerimònia oficial que ha marcat l’inici del projecte Erasmus + AMED, la qual ha tingut lloc el 26 de març a la Universitat Nacional de Maldives.

A l’acte també hi han assistit mitjans de comunicació nacionals, degans i personal de la universitat, representants de tots els socis del projecte, com ara la Universitat de Zagreb, la Xarxa Acadèmica i de Recerca de Croàcia (CARNET), i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), representada pels investigadors d’Edul@b.

El projecte AMED

El projecte Erasmus + AMED (Advancing higher education in Maldives through E- learning Development)  va començar amb les seves activitats al gener de 2019 i es completarà al gener de 2022.

L’objectiu del projecte és donar suport a la modernització, accessibilitat i internacionalització de l’educació superior de les Maldives, millorant el nivell de competències i habilitats dels professors universitaris, mitjançant el desenvolupament d’un programa educatiu nou i innovador en el camp de l’e-learning.

Els objectius específics del projecte són:

 • La co-creació i prova pilot d’un nou programa de formació per al desenvolupament professional centrat en l’ús de les TIC en l’educació.
 • L’establiment d’un marc institucional per a l’e-learning a la Universitat Nacional de les Maldives, mitjançant la capacitació del personal, la millora de la infraestructura de TI i la (re) organització de departaments perquè donin suport al model model educatiu d’e-learning.
 • La promoció de noves formes d’ensenyament i aprenentatge a les Maldives, en particular l’ús estratègic de l’aprenentatge obert i flexible, l’aprenentatge al llarg de la vida, la mobilitat virtual, els recursos educatius oberts i una millor explotació del potencial de les TIC mitjançant la sensibilització, el suport al lideratge, la promoció dels “early adopters” i el desenvolupament d’una comunitat de pràctica.

Podeu trobar més informació del projecte a la seva pàgina web i página de Facebook.


 • Entrades recents

 • Etiquetes

 • Subscription

  Sí, soy humano*

  Se ha enviado un mensaje de confirmación; por favor, haga clic en el enlace de confirmación para verificar su suscripción.
  El email ya esta en uso
  Tienes que escribir un email
  Tienes que cliquear el captcha
  El captcha no es correcto
 • Arxius

 • Meta