Participació d’Edul@b en les Jornades Aprenentatge i educació escolar al segle XXI | Edulab

Participació d’Edul@b en les Jornades Aprenentatge i educació escolar al segle XXI

17_kumpulainen_2

El 17 i 18 de novembre van tenir lloc les “Jornades Aprenentatge i educació escolar al segle XXI”, celebrades a l’Auditori Meier del MACBA de Barcelona, amb el lema La connexió entre experiències d’aprenentatge dins i fora l’escola.

El propòsit d’aquestes jornades, dirigides a professors, investigadors i altres professionals de l’educació, va ser facilitar i promoure un espai d’intercanvi d’idees i de reflexió conjunta sobre els processos d’aprenentatge en l’escenari educatiu actual.

Participació d’Edul@b

En el marc de l’esdeveniment, l’investigador d’Edul@b Albert Sangrà va participar a la taula rodona La nova ecologia d’aprenentatge. Desafiaments i oportunitats moderada per Cesar Coll (Universitat de Barcelona), i en la qual van participar també Kristiina Kumpulainen (University of Helsinki) i  Fernando Hernández (Universitat de Barcelona)

Podeu consultar el vídeo complet de la taula rodona en el següent vídeo:


 • Entrades recents

 • Etiquetes

 • Subscription

  Sí, soy humano*

  Se ha enviado un mensaje de confirmación; por favor, haga clic en el enlace de confirmación para verificar su suscripción.
  El email ya esta en uso
  Tienes que escribir un email
  Tienes que cliquear el captcha
  El captcha no es correcto
 • Arxius

 • Meta