Participació d’Edul@b en les Jornades Aprenentatge i educació escolar al segle XXI

17_kumpulainen_2

El 17 i 18 de novembre van tenir lloc les “Jornades Aprenentatge i educació escolar al segle XXI”, celebrades a l’Auditori Meier del MACBA de Barcelona, amb el lema La connexió entre experiències d’aprenentatge dins i fora l’escola.

El propòsit d’aquestes jornades, dirigides a professors, investigadors i altres professionals de l’educació, va ser facilitar i promoure un espai d’intercanvi d’idees i de reflexió conjunta sobre els processos d’aprenentatge en l’escenari educatiu actual.

Participació d’Edul@b

En el marc de l’esdeveniment, l’investigador d’Edul@b Albert Sangrà va participar a la taula rodona La nova ecologia d’aprenentatge. Desafiaments i oportunitats moderada per Cesar Coll (Universitat de Barcelona), i en la qual van participar també Kristiina Kumpulainen (University of Helsinki) i  Fernando Hernández (Universitat de Barcelona)

Podeu consultar el vídeo complet de la taula rodona en el següent vídeo:

You may also like...