Participació d’Edul@b a la conferència ICERI 2016 | Edulab

Participació d’Edul@b a la conferència ICERI 2016

unnamed

Del 14 al 16 de novembre ha tingut lloc la novena International Conference of Education, Research and Innovation (ICERI 2016), celebrada en aquesta ocasió a Sevilla, Espanya,  amb el lema Transforming Education, transforming lives.

L’objectiu principal d’aquest any ha estat el de reunir a més de 700 experts per presentar projectes i compartir coneixements sobre metodologies d’ensenyament i aprenentatge i innovacions educatives.

Participació d’Edul@b

En el marc de l’esdeveniment, l’investigador d’Edul@b Marcelo Maina ha presentat el paper de coautoria amb la Dra. Lourdes Guàrdia “Overcome the challenges of MOOC implementation in FIVE steps: EMMA 5D MOOC Framework”, amb l’objectiu d’informar sobre els diferents aspectes que intervenen en la creació i entrega dels MOOC.

Mitjançant la identificació de cinc passos per la implementació dels MOOC (Decide, Design, Develop, Deliver; i Document), aquest marc proposa un conjunt de preguntes i exemples il·lustratius d’acord amb tres perspectives complementàries: institucional, pedagògica i tècnica.

Podeu consultar la comunicació completa aquí.


 • Entrades recents

 • Etiquetes

 • Subscription

  Sí, soy humano*

  Se ha enviado un mensaje de confirmación; por favor, haga clic en el enlace de confirmación para verificar su suscripción.
  El email ya esta en uso
  Tienes que escribir un email
  Tienes que cliquear el captcha
  El captcha no es correcto
 • Arxius

 • Meta