“Evaluación por competencias: la perspectiva de las primeras promociones de graduados del EEES”, un llibre amb participació d’Edul@b | Edulab

“Evaluación por competencias: la perspectiva de las primeras promociones de graduados del EEES”, un llibre amb participació d’Edul@b

2

S’acaba de publicar el llibre “Evaluación por competencias: la perspectiva de las primeras promociones de graduados en el EEES”, una publicació editada per Elena Cano García i Maite Fernández-Ferrer, que compta amb la participació del grup Edul@b: Nati Cabrera és coautora del capítol “Las competencias de los graduados universitarios y su evaluación. La perspectiva de los empleadores” i Lourdes Guàrdia coautora del capítol “La perspectiva del profesorado respecto a la evaluación favorecedora del desarrollo de competencias”. El llibre està publicat en format paper i electrònic.

Evaluación por competencias: la perspectiva de las primeras promociones de graduados en el EEES

10197En el llibre es recullen els resultats d’una investigació sobre les tres primeres promocions de graduats en diversos estudis desenvolupats des de la incorporació de les universitats espanyoles a l’Espai Europeu d’Educació Superior.

En aquesta publicació, s’analitzen les opinions dels graduats, així com del professorat, els coordinadors acadèmics, els ocupadors i els experts en pedagogia universitària; desgranant les seves aportacions en capítols successius i oferint una visió coral i holística de l’estat de la qüestió.

Podeu trobar més informació del llibre en aquest enllaç.


19 Comments

  • Entrades recents

  • Etiquetes

  • Arxius

  • Meta