Recursos Educatius Oberts del projecte OERup! | Edulab

Recursos Educatius Oberts del projecte OERup!

HNJJ1GZTrOmG8Cxevd7Y_OERup logo

El projecte OERup! -en el qual participa d’Edul@b- té com a objectius promoure i fomentar la implementació exitosa de pràctiques d’educació oberta en institucions educatives d’adults a Europa, donar a conèixer el valor que es deriva dels recursos educatius oberts, i impulsar un entorn d’educació oberta amigable en els centres educatius, per tal d’engrescar a la participació en l’educació oberta.

Recursos del projecte OERup!

El projecte, que ha tingut una durada de 2 anys, ha finalitzat a l’agost de 2016. En aquest temps hem produït un conjunt de recursos, entre els que ens agradaria destacar:

 • Un informe de detecció de necessitats en torn a l’Educació Oberta en el context de l’Educació d’Adults. L’anàlisi ha tingut lloc en varis nivells: per una banda, regional (a nivell d’Alemanya, Anglaterra, Espanya i Romania) i, per altra, europea.
 • Un curs de formació en línia en Recursos Educatius Oberts. Organitzat en 6 mòduls, l’objectiu de la formació és la de capacitar als estudiants per tal de que siguin capaços de cercar, crear i utilitzar recursos educatius oberts i puguin implementar pràctiques educatives obertes en el seu treball diari.
 • Una guia docent. Aquesta guia pretén ajudar els professors que vulguin reproduir o adaptar el curs OERup! en un entorn educatiu.
 • Unes recomanacions per a implementar Recursos Educatius Oberts en l’Educació d’Adults, l’objectiu de les quals és proporcionar recolzament i idees pràctiques per iniciar o avançar en la implementació de l’educació oberta.

Tota la informació és gratuïta i està disponible en línia en versió descarregable (pdf, docx i odt) per al seu ús i/o adaptació i en 5 idiomes diferents (anglès, alemany, italià, castellà i romanès).


 • Entrades recents

 • Etiquetes

 • Subscription

  Sí, soy humano*

  Se ha enviado un mensaje de confirmación; por favor, haga clic en el enlace de confirmación para verificar su suscripción.
  El email ya esta en uso
  Tienes que escribir un email
  Tienes que cliquear el captcha
  El captcha no es correcto
 • Arxius

 • Meta