Edul@b participarà a la UOC Research Week 2016 | Edulab

Edul@b participarà a la UOC Research Week 2016

Researchweek

La pròxima setmana del 18 al 22 d’abril tindrà lloc la UOC Research Week 2016: Imagine the University, una setmana organitzada per la Universitat Oberta de Catalunya plena d’activitats vinculades amb l’àmbit de l’e-learning. El focus d’interès principal d’enguany gira entorn a la qüestió de com ha de ser la universitat del segle XXI: debatre sobre quines estratègies poden incorporar les universitats per tal d’afrontar els reptes de l’educació post digital, per una banda, i els estudiants digitals de l’era actual, per l’altra.

El grup d’Edul@b també seràr present al Researchweek, portant a terme diverses activitats al llarg d’aquesta setmana.  En aquest sentit, Albert Sangrà participarà al UOC Research Showcase (18 d’abril, 11:30-14:00) realitzant la presentació de la publicació “Emerging Learning Ecologies as a new challenge and essence for e-learning”. The case of doctoral e-researchers”.

A més, els doctorands del grup Jordi Serarols i Juan Pedro Cerro participaran al PhD Students Workshop (18 d’abril, 16:00-18:00), on parlaran sobre els seus treballs de doctorat: “The implementation of ICT in secondary schools in Catalonia: ideas for organization and management based on case studies” per part del Jordi Serarols i “Customized collaborative learning: innovative web 2.0 environments and strategies to adapt the learning process to meet student’s individual learning needs” per part del Juan Pedro Cerro.

Podeu consultar el programa d’activitats complet en aquest enllaç. Us hi esperem!

  • Entrades recents

  • Etiquetes

  • Arxius

  • Meta