Nous contextos, múltiples mecanismes: Ecologies d’aprenentatge | Edulab

Nous contextos, múltiples mecanismes: Ecologies d’aprenentatge

Albert Eco4Learn

Com es va actualitzant un professor al llarg de la seva vida? Quines activitats, materials, recursos i relaciones físiques o virtuals poden proporcionar una bona oportunitat d’aprenentatge pels professors? Quines són les contribucions de les TIC al desenvolupament professional del professorat?

Totes aquestes preguntes orbiten al voltant del concepte d’ecologies d’aprenentatge, que pot ser definit com el conjunt de contextos composats per configuracions d’activitats, materials, recursos i relacions que es generen en espais físics o virtuals i que proveeixen oportunitats d’aprenentatge.

El projecte ECO4LEARN

Seguint amb aquest concepte d’ecologies d’aprenentatge, el grup d’Edul@b participa en el projecte europeu ECO4LEARN, l’objectiu del qual és:

  • Analitzar i comprendre de quina manera les ecologies d’aprenentatge al llarg de la vida contribueixen al desenvolupament professional del docent d’educació.
  • Identificar el valor que les TIC aporten a aquest procés.
  • Suggerir recomanacions entorn a com extreure un major benefici de les ecologies d’aprenentatge.

El seminari “Nous contextos, múltiples mecanismes: Ecologies d’aprenentatge”

En el marc del projecte ECO4LEARN, el grup d’investigació Edul@b va organitzar el seminari internacional “Nous contextos, múltiples mecanismes: Ecologies d’aprenentatge”, celebrat el passat 12 de novembre de 2015. En aquest acte van participar més de 40 assistents, entre els quals hi havia professorat de la UOC i d’altres universitats catalanes i espanyoles i entitats del sector educatiu.

En aquest sentit, si voleu conèixer el projecte ECO4LEARN amb més detall us emplacem a visualitzar la xerrada realitzada per Albert Sangrà en el marc del seminari sobre els resultats i perspectives d’aquest:


18 Comments

  • Entrades recents

  • Etiquetes

  • Arxius

  • Meta