Coneix com funciona EMMA! Una plataforma per les teves MOOCs | Edulab

Coneix com funciona EMMA! Una plataforma per les teves MOOCs

Tags: , ,

E-learning, Online Courses And Graduation Cap

 

Ens complau convidar-vos a formar part d’una nova sèrie de webinar organitzada per EMMA, on es parla amb experts en l’àmbit MOOC sobre diversos temes, inclosos tendències a Europa, bones pràctiques en el disseny MOOC, l’ús de social media i vídeos, la creació de MOOCs plurilingües, aprenentatge analític i molt més. La sèrie de Webinar, també dóna l’oportunitat d’aprendre com funciona la plataforma EMMA i com pots dissenyar el teu propi MOOC mitjançant EMMA. Uneix-te per el nostre segon webinar:

Delivering a MOOC on EMMA: structure, tools and features
el Dijous 4 de Febrer 2016
de 14:0015:00 CET (Comprova la teva zona horaria)

En aquest segon webinar Ruth Kerr Marco Cerrone de la Universitat de Nàpols Federico II (Itàlia) proporcionaran una sessió introductòria per ajudar als proveïdors MOOC a entendre el potencial de la plataforma EMMA i els mecanismes del seu CMS.

Aquest webinar és d’accés lliure, aprèn més o registra’t directament!

Aquesta és una iniciativa del projecte EMMA, on hi participen membres d’Edul@b com a socis.


17 Comments

  • Entrades recents

  • Etiquetes

  • Arxius

  • Meta