Participació a la conferència EADTU | Edulab

Participació a la conferència EADTU

El passat 28 de novembre es va celebrar a la Universitat de Ferm (Hagen, Alemanya) la trobada final del consorci de l’Europortfolio: projecte European Network of Eportfolio Experts and Practitioners (EPNET). La trobada va ser atesa pels professors Lourdes Guàrdia i Marcelo Maina i l’assistent de recerca Ivan Alsina, membres de l’eLearnCenter i el grup d’investigació Edul@b. Aquesta trobada final tenia tenia el seu focus d’interès en l’avaluació i l’anàlisi de la feina duta a terme en aquest projecte, la preparació de l’informe final i el manteniment dels resultats obtinguts.

Després de la trobada, Lourdes Guàrdia i Marcelo Maina han participat en l’organització del Workshop “Europortfolio: Bridging the Gaps and Joining the Dots“, celebrat dins de la conferència EADTU. El workshop ha oferit el context ideal per presentar les principals iniciatives, activitats i recursos portades a terme sota el projecte Europortfolio, amb especial atenció en els cursos ePortfolios & Open Badges Maturity Matrix” i el  “ePortfolio Self-Development Study”.


17 Comments

  • Entrades recents

  • Etiquetes

  • Arxius

  • Meta