El Grup de Recerca Edul@b rep el màxim finançament concedit per la Generalitat de Catalunya i presenta nova pàgina web

El Grup de Recerca Edul@b ha rebut el màxim suport de finançament de la Generalitat de Catalunya (2021 SGR 01111). Edul@b pretén investigar els usos i aplicacions de les TIC per tal de canviar i millorar les pràctiques educatives. El grup està vinculat a la Universitat Oberta de Catalunya. La nostra àrea de recerca s’emmarca en els camps de la docència i de l’organització educativa, especialment en les àrees de tecnologia educativa i e-learning.

Ens complau presentar-vos la nostra nova pàgina web, aquí hi trobareu tots els projectes, publicacions i notícies relacionades sobre Edul@b. Aquesta nova estética intenta representar la visió d’Edul@b de continuar sent un grup de recerca de referència en l’àmbit de l’e-learning i les seves àrees relacionades.

A més, us animem a seguir les publicacions d’Edul@b X i LinkedIn per estar setmanalment informat de les últimes novetats de la nostra recerca.

You may also like...