Participació d’Edul@b al XIII Fòrum Nacional d’Educació en Salut a Mèxic

1

Del 27 al 30 de setembre ha tingut lloc el XIII Fòrum Nacional d’Educació en Salut a Mèrida, Mèxic. En aquest esdeveniment, concebut com un espai acadèmic de discussió i intercanvi de pràctiques i de resultats d’investigació en educació en salut, el membre d’Edul@b Marcelo Maina ha ofert la conferència titulada “Innovació i noves tendències en e-learning“.

Aquesta ha estat una oportunitat per compartir l’experiència en enfocaments d’innovació en e-learning i per presentar les tendències en tecnologies i pedagogies que estan marcant el futur de l’educació superior i educació contínua.

Posteriorment, el Dr. Maina ha coordinat i participat en el Simposi “Recursos educatius oberts en la pràctica docent“, juntament amb el Dr. Andreu Chiappe de la Universidad de la Sabana (Colòmbia) i el Dr. David Glasserman de l’ITESM (Mèxic).

Podeu consultar el programa complet de l’esdeveniment aquí.

You may also like...