Participació d’Edul@b al Congrés CIDUI 2016

CIDUI 1

Del 5 al 7 de juliol ha tingut lloc el IX Congrés Internacional de Docència Universitària i Innovació (CIDUI 2016), celebrat a Barcelona i organitzat, entre d’altres institucions, per la Universitat Oberta de Catalunya.

Des dels seus inicis l’any 2000, CIDUI ha esdevingut una iniciativa bianual consolidada que aplega un gran nombre de docents i altres professionals de l’educació amb la voluntat de fer de la universitat una institució que respongui als reptes de la societat actual. En aquest sentit, el títol d’enguany ha estat Impactes de la innovació en la docència i l’aprenentatge.

Participació d’Edul@b

CIDUI 2

Edul@b també ha participat al congrés CIDUI 2016, en el qual s’han donat cita diferents actes i activitats com simposis, conferències i debats per tal d’estimular espais d’intercanvi, reflexió i anàlisi de diferents experiències d’innovació docent i aprenentatge en educació superior.

En concret, les investigadores d’Edul@b Teresa Romeu i Montse Guitert, juntament amb el doctorand d’Edul@b Juan Pedro Cerro Martínez, han participat al monogràfic, centrat en l’ús de les tecnologies a la docència, amb el títol de Ús de les analítiques de l’aprenentatge en entorns col·laboratius en línia. Seguiment i avaluació d’interaccions comunicatives.

A més, Albert Sangrà ha presentat la conferència de Mike Sharples Innovació pedagògica: la transformació de l’ensenyament, l’aprenentatge i l’avaluació en educació superior i Marc Romero ha moderat la taula de comunicacions Metodologies innovadores d’ensenyament-aprenentatge.

Podeu consultar el programa complet del congrés aquí.

You may also like...