Decàleg per a la millora de la docència en línia: Proposta per educar en contextos presencials discontinus - Edulab

Decàleg per a la millora de la docència en línia: Proposta per educar en contextos presencials discontinus

La pandèmia per COVID-19 ha sacsejat els fonaments de la nostra educació. Ens hem trobat davant la impossibilitat que el nostre alumnat pugui desplaçar-se als centres educatius, que han estat tancats a causa de el confinament decretat en la majoria de països. De manera imprevista, les institucions educatives s’han vist obligades a adoptar solucions d’emergència, migrant cap a models de docència no presencial remota, que han permès parar el cop. A partir d’aquesta experiència, es comença a valorar si l’educació en línia pot ser una aliada vàlida que permeti el desenvolupament de solucions híbrides en els nostres sistemes educatius. La resposta és que sí, encara que el que s’ha fet fins ara no és, pròpiament, educació online. 

El llibre “Decàleg per a la millora de la docència en línia: Proposta per educar en contextos presencials discontinus“, coordinat per Albert Sangrà, i amb nombrosa participació d’investigadors de Edul@b i professors dels Estudis de Psicologia i Ciències de l’Educació de la UOC, presenta una sèrie de propostes per millorar l’educació en línia i per fer front a futures situacions de presencialitat discontínua que puguin donar-se a causa de possibles nous confinaments, totals o parcials. Vol ser un instrument de suport per a tots els professionals de l’educació, per aquest inici de curs, que necessiten o volen aprofitar al màxim el potencial transformador que ofereix l’educació en línia.

Podeu consultar la publicació aquí. També, podeu trobar la versió física de el llibre i altres formats a través d’aquest enllaç.


 • Idiomes

 • Last tweets

 • Entrades recents

 • Etiquetes

 • Subscripció

  Sí, soy humano*

  Se ha enviado un mensaje de confirmación; por favor, haga clic en el enlace de confirmación para verificar su suscripción.
  El email ya esta en uso
  Tienes que escribir un email
  Tienes que cliquear el captcha
  El captcha no es correcto
 • Meta