Participació d’Edul@b a la reunió plenaria del projecte europeu H2020 CRISS celebrada a Londres - Edulab

Participació d’Edul@b a la reunió plenaria del projecte europeu H2020 CRISS celebrada a Londres

Els dies 3, 4 i 5 de juliol va tenir lloc a Londres una nova reunió plenària amb el 15 socis del consorci del projecte Europeu H2020 CRISS a la University College of London (UCL). En aquesta ocasió es van presentar ja els primers resultats del projecte que han estat majoritàriament desenvolupats per l’equip d’investigadors/-es de l’Edul@b; les professores Lourdes Guàrdia, Montse Guitert i Teresa Romeu, i el professor Marcelo Maina, amb el suport dels ajudants de recerca Pablo Baztán, Albert Julià, Federica Mancini i Maria Moreno.

El resultat més destacat ha estat el desenvolupament d’un marc de competències digitals per a alumnes de Primària i Secundària, que ha sorgit d’un treball comparatiu entre diferents marcs europeus i que s’ha adaptat al context escolar, així com la conceptualització d’un sistema d’avaluació i certificació d’aquestes competències.

 Ara ens trobem davant d’una proposta que després d’haver estat validada per diferents experts, passarà un segon procés de validació en què intervindran mestres i institucions educatives de diferents països europeus.

A més, es va presentar la web del projecte on s’aniran presentant els diferents productes, resultats i notícies que s’aniran generant al llarg d’aquests 3 anys. La podeu veure mitjançant el següent enllaç: http://www.crissh2020.eu/


 • Idiomes

 • Last tweets

 • Entrades recents

 • Etiquetes

 • Subscripció

  Sí, soy humano*

  Se ha enviado un mensaje de confirmación; por favor, haga clic en el enlace de confirmación para verificar su suscripción.
  El email ya esta en uso
  Tienes que escribir un email
  Tienes que cliquear el captcha
  El captcha no es correcto
 • Meta