Participació d’Edul@b en el seminari internacional de la xarxa CINDA “La Universitat en l’Era Digital: reptes, desafiaments i tendències emergents” - Edulab

Participació d’Edul@b en el seminari internacional de la xarxa CINDA “La Universitat en l’Era Digital: reptes, desafiaments i tendències emergents”

El passat 17 de maig es va celebrar el seminari internacional de la xarxa CINDALa Universitat en l’Era Digital: reptes, desafiaments i tendències emergents”, co-organitzat per la UOC, la UPC i la UB, en el què va participar la investigadora del grup de recerca Edul@b Nati Cabrera, qui també dirigeix el Màster universitari d’Avaluació i gestió de la qualitat en Educació Superior.

Al seminari s’han tractat temes com ara els reptes i les oportunitats de la universitat en l’era digital, els nous rols del docent i de l’estudiant dins d’aquesta perspectiva de models d’ensenyament innovadors així com l’assegurament de la qualitat i l’acreditació dels programes en format e-learning.

La dra. Cabrera va intervenir en la  taula rodona titulada “Qualitat en l’educació virtual: models, polítiques i perspectives” amb la ponència Context internacional del assegurament de la qualitat en l’educació virtual, en la què ha exposat les diferents concepcions del qualitat i de la seva avaluació des d’una perspectiva global, identificant les principals problemàtiques i reptes del futur immediat.


 • Idiomes

 • Last tweets

 • Entrades recents

 • Etiquetes

 • Subscripció

  Sí, soy humano*

  Se ha enviado un mensaje de confirmación; por favor, haga clic en el enlace de confirmación para verificar su suscripción.
  El email ya esta en uso
  Tienes que escribir un email
  Tienes que cliquear el captcha
  El captcha no es correcto
 • Meta