Participació d’Edul@b al "DIGCOMP and ENTRECOMP Stakeholders Event: Inspiring Use and Building Community" - Edulab

Participació d’Edul@b al “DIGCOMP and ENTRECOMP Stakeholders Event: Inspiring Use and Building Community”

El 12 de maig de la setmana passada, els membres d’Edul@b Marcelo Maina, Montse Guitert, Teresa Romeu i Pablo Baztán van assistir a Brussel·les al “DIGCOMP and ENTRECOMP Stakeholders Event: Inspiring Use and Building Community” organitzat per la Comissió Europea en el marc del desenvolupament del projecte europeu H2020 CRISS (Demonstration of a scalable and cost effective cloud-based digital learning infrastructure through the Certification of digital competences in primary and secondary schools).

Amb participació de representants de diferents països, l’esdeveniment ha estat una bona font d’informació i contactes amb figures clau del desenvolupament de les competències digitals.

DIGCOMP and ENTRECOMP Stakeholders Event

L’esdeveniment es va orientar en dues branques: aplicacions per a la ciutadania en general del DigComp 2.0, tot i que es va centrar molt a l’àmbit educatiu, i emprenedoria amb l’EntreComp, així com en les seves relacions.

Els integrants d’Edul@b van participar a més en una sessió extraordinària a on es va presentar el nou marc de competències digitals pels ciutadans: “Dig.Comp 2.1“, sobre el que varen treballar amb altres participants.


 • Idiomes

 • Last tweets

 • Entrades recents

 • Etiquetes

 • Subscripció

  Sí, soy humano*

  Se ha enviado un mensaje de confirmación; por favor, haga clic en el enlace de confirmación para verificar su suscripción.
  El email ya esta en uso
  Tienes que escribir un email
  Tienes que cliquear el captcha
  El captcha no es correcto
 • Meta