Participació d’Edul@b al XIII Fòrum Nacional d’Educació en Salut a Mèxic - Edulab

Participació d’Edul@b al XIII Fòrum Nacional d’Educació en Salut a Mèxic

1

Del 27 al 30 de setembre ha tingut lloc el XIII Fòrum Nacional d’Educació en Salut a Mèrida, Mèxic. En aquest esdeveniment, concebut com un espai acadèmic de discussió i intercanvi de pràctiques i de resultats d’investigació en educació en salut, el membre d’Edul@b Marcelo Maina ha ofert la conferència titulada “Innovació i noves tendències en e-learning“.

Aquesta ha estat una oportunitat per compartir l’experiència en enfocaments d’innovació en e-learning i per presentar les tendències en tecnologies i pedagogies que estan marcant el futur de l’educació superior i educació contínua.

Posteriorment, el Dr. Maina ha coordinat i participat en el Simposi “Recursos educatius oberts en la pràctica docent“, juntament amb el Dr. Andreu Chiappe de la Universidad de la Sabana (Colòmbia) i el Dr. David Glasserman de l’ITESM (Mèxic).

Podeu consultar el programa complet de l’esdeveniment aquí.


 • Idiomes

 • Last tweets

 • Entrades recents

 • Etiquetes

 • Subscripció

  Sí, soy humano*

  Se ha enviado un mensaje de confirmación; por favor, haga clic en el enlace de confirmación para verificar su suscripción.
  El email ya esta en uso
  Tienes que escribir un email
  Tienes que cliquear el captcha
  El captcha no es correcto
 • Meta