Participació d’Edul@b al UOC Research Week 2016 - Edulab

Participació d’Edul@b al UOC Research Week 2016

Researchweek 5

Durant la setmana del 18 al 22 d’abril ha tingut lloc la UOC Research Week 2016: Imagine the University, una setmana organitzada per la Universitat Oberta de Catalunya plena d’activitats relacionades amb l’àmbit de l’e-learning. Amb el hashtag principal #imagineUOC, aquesta edició s’ha centrat en imaginar i donar a conèixer com serà la universitat del futur i els seus estudiants.

Participació d’Edul@b

El grup d’Edul@b també ha participat al Researchweek i ha portat a terme diverses activitats durant la setmana. Albert Sangrà ha participat al UOC Research Showcase realitzant la presentació de la publicació “Emerging Learning Ecologies as a new challenge and essence for e-learning”. The case of doctoral e-researchers”, on ha mostrat un cas de recerca centrat en la investigació d’estudiants de doctorat que adopten els mitjans de comunicació socials en la seva trajectòria doctoral.

Researchweek 2

Els doctorands del grup Jordi Serarols i Juan Pedro Cerro han participat al PhD Students Workshop on han presentat als experts de la UOC els seus treballs de doctorat:

– “The implementation of ICT in secondary schools in Catalonia: ideas for organization and management based on case studies” per part del Jordi Serarols.

– “Customized collaborative learning: innovative web 2.0 environments and strategies to adapt the learning process to meet student’s individual learning needs” per part del Juan Pedro Cerro.

Researchweek 3

D’altra banda, la investigadora del grup Edul@b Lourdes Guardia ha presentat un projecte d’investigació sobre la universitat del futur elaborat per una quinzena d’investigadors de l’eLearn Center, centre de recerca i innovació en ensenyament en línia de la UOC, en col·laboració amb una cinquantena d’experts internacionals. El projecte apunta que la universitat del futur serà més digital, flexible i especialitzada.

Si ho desitgeu, podeu ampliar la informació sobre les conclusions de l’estudi en aquest enllaç.

Researchweek 4


17 Comments

 • Idiomes

 • Last tweets

 • Entrades recents

 • Etiquetes

 • Subscripció

  Sí, soy humano*

  Se ha enviado un mensaje de confirmación; por favor, haga clic en el enlace de confirmación para verificar su suscripción.
  El email ya esta en uso
  Tienes que escribir un email
  Tienes que cliquear el captcha
  El captcha no es correcto
 • Meta