Participació a la conferència EADTU - Edulab

Participació a la conferència EADTU

El passat 28 de novembre es va celebrar a la Universitat de Ferm (Hagen, Alemanya) la trobada final del consorci de l’Europortfolio: projecte European Network of Eportfolio Experts and Practitioners (EPNET). La trobada va ser atesa pels professors Lourdes Guàrdia i Marcelo Maina i l’assistent de recerca Ivan Alsina, membres de l’eLearnCenter i el grup d’investigació Edul@b. Aquesta trobada final tenia tenia el seu focus d’interès en l’avaluació i l’anàlisi de la feina duta a terme en aquest projecte, la preparació de l’informe final i el manteniment dels resultats obtinguts.

Després de la trobada, Lourdes Guàrdia i Marcelo Maina han participat en l’organització del Workshop “Europortfolio: Bridging the Gaps and Joining the Dots“, celebrat dins de la conferència EADTU. El workshop ha oferit el context ideal per presentar les principals iniciatives, activitats i recursos portades a terme sota el projecte Europortfolio, amb especial atenció en els cursos ePortfolios & Open Badges Maturity Matrix” i el  “ePortfolio Self-Development Study”.


17 Comments

 • Idiomes

 • Last tweets

 • Entrades recents

 • Etiquetes

 • Subscripció

  Sí, soy humano*

  Se ha enviado un mensaje de confirmación; por favor, haga clic en el enlace de confirmación para verificar su suscripción.
  El email ya esta en uso
  Tienes que escribir un email
  Tienes que cliquear el captcha
  El captcha no es correcto
 • Meta