II Congrés de competències digitals | Edulab

II Congrés de competències digitals

Diversos membres del grup de recerca Edul@b participaran el proper 18 de febrer al II Congrés de Competències Digitals que enguany té com a títol “Ciutadania digital en temps de pandèmia” i se celebrarà en format virtual. L’esdeveniment està organitzat per la UOC, la Generalitat de Catalunya, Barcelona Activa i la Universitat Ramon Llull – Blanquerna.

Durant el congrés es debatrà sobre diversos aspectes de la competència digital com els seus marcs de referència, la bretxa digital i les desigualtats, o el benestar i la seguretat digital com aspectes clau per contribuir a el desenvolupament d’una ciutadania empoderada digitalment. L’acte  es complementarà amb tallers pràctics i recursos tecnològics.

El grup de recerca Edul@b tindrà una àmplia participació al congrés:

Podeu consultar el programa complet de l’acte a través d’aquest enllaç i inscriure-t’hi fent clic aquí.


18 Comments

  • Entrades recents

  • Etiquetes

  • Arxius

  • Meta