Quart webinar obert “E-activitats per a un aprenentatge actiu” | Edulab

Quart webinar obert “E-activitats per a un aprenentatge actiu”

La següent sessió del cicle de webinars  ‘Docencia no presencial de emergenciaporta per títol “E-activitats per a un aprenentatge actiu” i serà impartida de forma virtual per  Marcelo Maina el proper dilluns 20 d’abril.

En aquest webinar, Marcelo Maina, professor dels Estudis de Psicologia i Ciències de l’Educació de la UOC, abordarà com repensar l’aprenentatge per a un context en línia i dissenyar i activitats que fomentin un aprenentatge actiu, el desenvolupament de competències transversals i representin un estímul a la motivació de l’estudiant. Intentarà respondre al següent interrogant: ¿Quins principis i metodologies guien el disseny d’activitats i seqüències d’aprenentatge eficaços en línia? Aprofundirà en estratègies de transició d’allò presencial cap a allò virtual i les il·lustrarà amb exemples i tecnologies apropiades.

Per participar en el webinar es requereix inscripció prèvia. Registra’t aquí.


 • Entrades recents

 • Etiquetes

 • Subscription

  Sí, soy humano*

  Se ha enviado un mensaje de confirmación; por favor, haga clic en el enlace de confirmación para verificar su suscripción.
  El email ya esta en uso
  Tienes que escribir un email
  Tienes que cliquear el captcha
  El captcha no es correcto
 • Arxius

 • Meta