Edul@b s’afiança com a grup de recerca consolidat per la Generalitat de Catalunya | Edulab

Edul@b s’afiança com a grup de recerca consolidat per la Generalitat de Catalunya

Tags: , ,

Un cop resolta la convocatòria per donar suport a les activitats dels grups de recerca SGR 2017-2019, coordinada per l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), el grup de recerca Edul@b de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) ha tornat a consolidar-se com a Grup de Recerca Reconegut i Finançat per la Generalitat de Catalunya amb el codi 2017 SGR 1471.

L’objecte de la convocatòria SGR 2017-2019 és donar suport als grups que desenvolupin recerca a Catalunya en les diferents àrees científiques amb l’objectiu d’impulsar la seva activitat i l’impacte científic, econòmic i social, així com promoure la projecció internacional de la seva recerca.

Aquest consolidament afiança l’activitat de recerca d’Edul@b, que ja havia aconseguit ser reconegut al 2014 com a grup consolidat per la Generalitat de Catalunya, amb el codi 2014 SGR 1174, i, anteriorment, havia estat reconegut com a grup emergent al 2009 amb el codi 2009 SGR 591.


 • Entrades recents

 • Etiquetes

 • Subscription

  Sí, soy humano*

  Se ha enviado un mensaje de confirmación; por favor, haga clic en el enlace de confirmación para verificar su suscripción.
  El email ya esta en uso
  Tienes que escribir un email
  Tienes que cliquear el captcha
  El captcha no es correcto
 • Arxius

 • Meta