Defensa de la tesi doctoral co-dirigida per Montse Guitert “Disseny, implementació i avaluació de situacions d’aprenentatge mediades per TIC a l’educació física mitjançant la col·laboració docent” de Meritxell Monguillot | Edulab

Defensa de la tesi doctoral co-dirigida per Montse Guitert “Disseny, implementació i avaluació de situacions d’aprenentatge mediades per TIC a l’educació física mitjançant la col·laboració docent” de Meritxell Monguillot

El passat 7 de juny de 2017, la doctoranda d’Edul@b Meritxell Monguillot va defensar la seva tesi doctoral titulada “Disseny, implementació i avaluació de situacions d’aprenentatge mediades per TIC a l’educació física mitjançant la col·laboració docent”. La tesis va ser co-dirigida per la investigadora principal d’Edul@b Montse Guitert i el Doctor Carles González Arévalo de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC Barcelona).

La finalitat de la recerca de la tesi s’ha centrat en com dissenyar situacions d’aprenentatge mediades per TIC en Educació Física mitjançant el treball col·laboratiu docent com a estratègia, a fi de respondre als requisits d’una societat cada vegada més tecnològica, canviant i incerta. La recerca està en la línia d’altres estudis que emfatitzen la importància d’una transformació educativa que advoqui per l’aprenentatge competencial, la combinació d’entorns d’aprenentatge, el treball col·laboratiu i la integració de les TIC a l’aula.

La defensa de tesi va tenir lloc a la seu de l’Anvinguda Tibidabo de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). La candidata Monguillot ha obtingut el grau de Doctora en Educació i TIC (e-learning) amb menció Cum laude.

La tesi ha estat introduïda al repositori TDX, la podeu consultar a través de la següent URL: http://hdl.handle.net/10803/404673


19 Comments

  • Entrades recents

  • Etiquetes

  • Arxius

  • Meta