Edul@b assisteix al congrés ITworldEDU 9

c7gdqvuxgaam1fe

El passat 21 i 22 de març, els investigadors Lourdes Guàrdia, Teresa Romeu, Marcelo Maina i Montse Guitert del grup Edul@b han assistit al congrés ITworldEdu 9, organitzat per edutechcluster i celebrat al Palau de Congressos de Barcelona.

El congrés ITworldEDU s’emmarca dins del sector tecnològic educatiu i té com a propòsit compartir les novetats tecnològiques, experiències educatives i aplicacions TIC innovadores en l’àmbit docent. És un espai que serveix com a punt de trobada  entre els docents i les empreses del sector TIC.

En la seva novena edició, el congrés ha centrat gran part de l’interès en la transformació educativa i com les TIC afavoreixen els processos d’ensenyament/aprenentatge, el paper de la indústria a l’hora de donar resposta a l’escola transformadora i ser soci essencial en aquest procés de transformació i de generació d’un ecosistema educatiu avançat, i millors pràctiques a l’aula.

Les presentacions i vídeos de les diferents ponències realitzades al congrés estaran disponibles pròximament a la web de l’ITworldEdu.

You may also like...