Participació d’Edul@b en el seminari internacional de la xarxa CINDA “La Universitat en l’Era Digital: reptes, desafiaments i tendències emergents” | Edulab

Participació d’Edul@b en el seminari internacional de la xarxa CINDA “La Universitat en l’Era Digital: reptes, desafiaments i tendències emergents”

El passat 17 de maig es va celebrar el seminari internacional de la xarxa CINDALa Universitat en l’Era Digital: reptes, desafiaments i tendències emergents”, co-organitzat per la UOC, la UPC i la UB, en el què va participar la investigadora del grup de recerca Edul@b Nati Cabrera, qui també dirigeix el Màster universitari d’Avaluació i gestió de la qualitat en Educació Superior.

Al seminari s’han tractat temes com ara els reptes i les oportunitats de la universitat en l’era digital, els nous rols del docent i de l’estudiant dins d’aquesta perspectiva de models d’ensenyament innovadors així com l’assegurament de la qualitat i l’acreditació dels programes en format e-learning.

La dra. Cabrera va intervenir en la  taula rodona titulada “Qualitat en l’educació virtual: models, polítiques i perspectives” amb la ponència Context internacional del assegurament de la qualitat en l’educació virtual, en la què ha exposat les diferents concepcions del qualitat i de la seva avaluació des d’una perspectiva global, identificant les principals problemàtiques i reptes del futur immediat.


19 Comments

  • Entrades recents

  • Etiquetes

  • Arxius

  • Meta