Segon webinar obert "Disseny de cursos en línia" - Edulab

Segon webinar obert “Disseny de cursos en línia”

Recentment la UOC ha posat en marxa el cicle de webinars ‘Docència no presencial d’emergència‘ amb l’objectiu de donar suport a el professorat que ha d’afrontar el repte d’adaptar la seva activitat pedagògica presencial per realitzar-la virtualment com a conseqüència de la crisi del coronavirus .

Cada un d’aquests webinars s’imparteix en temps real i aborda un aspecte central en el procés de trànsit de l’educació presencial cap a models d’educació en línia pràctics, fonamentats i efectius. Cal inscripció prèvia.

Segon webinar “Disseny de cursos en línia”

La següent sessió del cicle de webinars porta per títol “Disseny de cursos en línia” i serà impartida de forma virtual per Lourdes Guàrdia el proper dimecres 15 d’abril.

En aquest webinar, Lourdes Guàrdia, professora dels Estudis de Psicologia i Ciències de l’Educació, ens donarà pautes que ajudin als/les mestres i professors/es, docents en general, perquè puguin organitzar l’acció de disseny des d’una mirada holística; des de les competències, a les activitats i recursos d’aprenentatge, l’avaluació i les eines tecnològiques necessàries, per tal d’obtenir un disseny del curs que compleixi aquests criteris d’adequació i qualitat.

Recupera el primer webinar “Ensenyar i aprendre en línea: superant la distància social”

La sessió que va obrir el cicle de webinars va portar per títol “Ensenyar i aprendre en línia: superant la distància social” i va ser impartida per Albert Sangrà el passat dimecres 8 d’abril. A continuació compartim el vídeo del webinar:


One Comment

 • Idiomes

 • Last tweets

 • Entrades recents

 • Etiquetes

 • Subscripció

  Sí, soy humano*

  Se ha enviado un mensaje de confirmación; por favor, haga clic en el enlace de confirmación para verificar su suscripción.
  El email ya esta en uso
  Tienes que escribir un email
  Tienes que cliquear el captcha
  El captcha no es correcto
 • Meta