Participació d'Edul@b a la conferència final del Projecte DECODE que se celebrarà a Roma - Edulab

Participació d’Edul@b a la conferència final del Projecte DECODE que se celebrarà a Roma

Els investigadors del grup de recerca Edul@b Teresa Romeu i Marc Romero participaran el proper dijous 30 de maig i divendres 31 de maig a la Final Conference del Projecte Europeu DECODE que se celebrarà a la ciutat de Roma.

El tema principal de la conferència serà la Digital Competence for Education i durant la jornada s’exposaran els principals resultats del projecte, el qual es basa en l’exploració de les competències digitals dels professionals de l’educació per a la integració de les tecnologies digitals a l’aula.

La conferència es realitzarà a la Università degli Studi Link Campus University on participarà el seu rector, el president de Link Campus i el president de l’associació italiana de professors i directors d’escoles (ANP).

PROJECTE DECODE

El projecte DECODE ha tingut com a objectiu destacar les experiències, pràctiques i competències dels professors de les escoles en l’àmbit digital, amb la intenció d’afavorir la difusió de bones pràctiques, millorar els mitjans i la cultura digital, i experimentar un nou model formatiu pels professors, que té com a propòsit contribuir a la creació de competències digitals per a respondre a les noves demandes del sistema educatiu i la societat del coneixement.


 • Idiomes

 • Last tweets

 • Entrades recents

 • Etiquetes

 • Subscripció

  Sí, soy humano*

  Se ha enviado un mensaje de confirmación; por favor, haga clic en el enlace de confirmación para verificar su suscripción.
  El email ya esta en uso
  Tienes que escribir un email
  Tienes que cliquear el captcha
  El captcha no es correcto
 • Meta