Edul@b assisteix al congrés ITworldEDU 9 - Edulab

Edul@b assisteix al congrés ITworldEDU 9

c7gdqvuxgaam1fe

El passat 21 i 22 de març, els investigadors Lourdes Guàrdia, Teresa Romeu, Marcelo Maina i Montse Guitert del grup Edul@b han assistit al congrés ITworldEdu 9, organitzat per edutechcluster i celebrat al Palau de Congressos de Barcelona.

El congrés ITworldEDU s’emmarca dins del sector tecnològic educatiu i té com a propòsit compartir les novetats tecnològiques, experiències educatives i aplicacions TIC innovadores en l’àmbit docent. És un espai que serveix com a punt de trobada  entre els docents i les empreses del sector TIC.

En la seva novena edició, el congrés ha centrat gran part de l’interès en la transformació educativa i com les TIC afavoreixen els processos d’ensenyament/aprenentatge, el paper de la indústria a l’hora de donar resposta a l’escola transformadora i ser soci essencial en aquest procés de transformació i de generació d’un ecosistema educatiu avançat, i millors pràctiques a l’aula.

Les presentacions i vídeos de les diferents ponències realitzades al congrés estaran disponibles pròximament a la web de l’ITworldEdu.


 • Idiomes

 • Last tweets

 • Entrades recents

 • Etiquetes

 • Subscripció

  Sí, soy humano*

  Se ha enviado un mensaje de confirmación; por favor, haga clic en el enlace de confirmación para verificar su suscripción.
  El email ya esta en uso
  Tienes que escribir un email
  Tienes que cliquear el captcha
  El captcha no es correcto
 • Meta