Edul@b assisteix al congrés ITworldEDU 8 - Edulab

Edul@b assisteix al congrés ITworldEDU 8

CdAs1CTWAAAUa8-

El passat 7 i 8 de març, les investigadores Teresa Romeu, Lourdes Guàrdia i Montse Guitert del grup Edul@b van assistir al congrés ITworldEdu 8 celebrat al Palau de Congressos de Barcelona.

El congrés ITworldED s’emmarca dins del sector tecnològic educatiu i té com a propòsit compartir les novetats tecnològiques, experiències educatives i aplicacions TIC innovadores en l’àmbit docent. És un espai que serveix com a punt de trobada entre els docents i les empreses del sector TIC.

En la seva vuitena edició, el congrés va centrar gran part de l’interès en l’àmbit de les competències digitals, tant des de l’enfocament dels docents com dels alumnes. Es van destacar, especialment, les noves i estimulants experiències educatives que possibiliten les innovacions tecnològiques, tals com la programació, les apps o les experiències virtuals.

Aquest any l’ITworldEDU va comptar amb la presència de Francesc Pedró, ex vicerector d’investigació educativa i innovació de la UOC, el qual va impartir la conferència inaugural. En la seva xerrada, en Francesc va senyalar que la tecnologia és un element clau per la comunicació i el treball en equip docent i que, per tant, les innovacions tecnològiques poden ser la tempesta educativa perfecta.

També es va animar a l’ús de les TIC a l’aula, ja que mentres que gran part dels docents perceben l’ús de les tecnologies com positius en la seva actividad docent, menys del 40% de docents utilitzen les TIC a l’aula. No obstant, al parlar d’innovació, es va reflexionar sobre la conveniència en conèixer i estudiar més detalladament els indicadors per saber si s’està innovant i en quin sentit s’està realitzant.


 • Idiomes

 • Last tweets

 • Entrades recents

 • Etiquetes

 • Subscripció

  Sí, soy humano*

  Se ha enviado un mensaje de confirmación; por favor, haga clic en el enlace de confirmación para verificar su suscripción.
  El email ya esta en uso
  Tienes que escribir un email
  Tienes que cliquear el captcha
  El captcha no es correcto
 • Meta