Edul@b acull la quarta reunió del Consorci EPICA | Edulab

Edul@b acull la quarta reunió del Consorci EPICA

El dies 10 i 11 de juliol, la UOC ha acollit la quarta reunió internacional del projecte EPICA

A la trobada del primer dia, que ha tingut lloc a la seu Tibidabo, hi han assistit l’International Council for Open and Distance Education (els líders del projecte), l’equip de la UOC implicat en el projecte: Lourdes Guàrdia, Marcelo Maina, Albert Sangrà, i Federica Mancini, les quatre universitats africanes: la Universitat de Makerere (Uganda), la Universitat de Maseno (Kènia), la Universitat Oberta de Tanzània i la Universitat Virtual Africana (AVU), MyDocumenta, l’empresa que ha desenvolupat l’ePortfoli i ICWE, el col·laborador alemany que s’encarrega de la difusió del projecte.

Durant aquesta primera jornada, Josep A. Planell, el Rector de la UOC, i el Dr. Bakary Diallo, Rector de l’African Virtual University, també han aprofitat per a intercanviar impressions sobre l’educació online i la tasca que fa l’AVU al continent africà.

El segon dia de la reunió, realitzada a la seu 22@ de la UOC, s’ha organitzat una sessió de treball, liderada per la UOC, sobre la metodologia de treball que s’aplicarà als pilots. En aquesta sessió també hi han participat dues investigadores més del grup Edul@b: Maite Fernandez i Marta Firestone.

El projecte EPICA està a la meitat del període assignat per al seu desenvolupament i just ara s’acaben de definir els requirements pedagògics, tecnològics i legals de la nova plataforma basada en l’ePortfoli de MyDocumenta. També s’estan dissenyant els escenaris dels pilots amb les tres universitats africanes i la UOC, que s’iniciaran al gener i finalitzaran al juny 2020. Aquests pilots es duran a terme a les quatre universitats esmentades, i aplegaran entre 400-600 estudiants i uns 15-20 professors.


18 Comments

  • Entrades recents

  • Etiquetes

  • Arxius

  • Meta