Participació d’Edul@b a la reunió inicial del projecte europeu Erasmus + DECODE celebrada a Helsinki | Edulab

Participació d’Edul@b a la reunió inicial del projecte europeu Erasmus + DECODE celebrada a Helsinki

dsc06729

Els dies 2 I 3 de febrer, els membres d’Edul@b , Montse Guitert i Marc Romero van viatjar a Helsinki per assistir a la reunió inicial del projecte europeu Erasmus + DECODE (DEvelop COmpetences in Digital Era). En aquest projecte també hi participa la investigadora d’Edul@b Teresa Romeu.

Un cop presentats tots els partners, revisats tots els Intellectual Outputs i decidits els temes organitzatius durant part del primer dia de reunió, la resta del dia i el segon d’ells es van orientar a revisar i posar en comú entre els partners les bases per a la realització d’una sèrie de recerques nacionals en els països participants, que portaran a detectar les necessitats formatives del professorat de diversos nivells en les competències clau del segle XXI, així com establir una sèrie de recomanacions tant a governs com a institucions.

Durant la reunió, es va presentar la página web del projecte (www.decode-net.eu) i la seva página de Facebook (https//www.facebook.com/decodeproject).

Propers passos

A partir del proper mes de març, arrenca la fase de recerca amb la realització de diversos grups de discussió i entrevistes en profunditat a professorat i agents de l’administració que culminarà en una sèrie d’informes nacionals sobre “Models de formació i mètodes d’ensenyament pedagògics per als professors en l’era digital” (IO2), on cada país soci identificarà els models de formació i mètodes d’ensenyament més interessants que permetin al professorat millorar les seves competències digitals, així com la incorporació de recursos digitals en les seves pràctiques docents quotidianes.

La pròxima reunió del projecte DECODE se celebrarà al Regne Unit el proper juny i coincidirà amb el primer esdeveniment del projecte en el que es convidarán entitats i professionals del Regne Unit interessats en la temática i on se’ls presentaran els primers productes amb la finalitat d’obtenir un primer feedback.


18 Comments

  • Entrades recents

  • Etiquetes

  • Arxius

  • Meta