La conferència final del projecte SELFEE tindrà lloc el 26 i 27 de setembre a Barcelona - Edulab

La conferència final del projecte SELFEE tindrà lloc el 26 i 27 de setembre a Barcelona

El projecte SELFEE (Alfabetització Digital i Aprenentatge Socioemocional per al foment i la promoció de la recerca de feina), iniciat al 2017, finalitzarà durant aquest mes de setembre. Ho farà amb dos esdeveniments que tindran lloc a Barcelona: 

EL PROJECTE SELFEE

SELFEE és un projecte europeu Erasmus+ que compta amb la participació d’Edul@b i que té com a principal objectiu proporcionar noves eines als professionals que treballen en l’àmbit de l’ocupació perquè persones sense feina i en risc d’exclusió social, com aturades de llarga durada i/o d’entorns socials desfavorits, puguin desenvolupar habilitats digitals transversals a través de l’aprenentatge socioemocional (SEL), aplicades a la recerca de feina. 

Podeu trobar més informació sobre el projecte en aquest ampli article del Blog dels Estudis de Psicologia i Ciències de l’Educació de la UOC.

CONFERÈNCIA FINAL

Del 26 al 27 de setembre, tindrà lloc la conferència final del projecte sota el títol “SELFEE: alfabetització digital, aprenentatge socio-emocional i no discriminació en la recerca de feina”, on es podrà gaudir de noves mirades en aquest àmbit a través de xerrades, taules d’experts, tallers, presentacions creatives i networking.  

En el marc d’aquesta conferència, les professores de la UOC, Montse Guitert, Teresa Romeu i Gemma Abellán presentaran el projecte el proper dia 26.

Podeu inscriure-us a la conferència a través d’aquest enllaç.  


18 Comments

 • Idiomes

 • Last tweets

 • Entrades recents

 • Etiquetes

 • Subscripció

  Sí, soy humano*

  Se ha enviado un mensaje de confirmación; por favor, haga clic en el enlace de confirmación para verificar su suscripción.
  El email ya esta en uso
  Tienes que escribir un email
  Tienes que cliquear el captcha
  El captcha no es correcto
 • Meta