Reflexionem sobre la Competència Digital Docent - Edulab

Reflexionem sobre la Competència Digital Docent

Els investigadors del grup de recerca Edul@b, Montse Guitert, Teresa Romeu i Marc Romero, organitzen l´esdeveniment titulat “Competència Digital Docent a Debat“, organitzat en el marc del projecte europeu DECODE – DEvelop COmpetences in Digital Era (http://decode-net.eu/) en el que es troben participant. Aquest esdeveniment serà un espai de reflexió i debat al voltant de la competència digital metodològica.

L’esdeveniment tindrà lloc el 23 d’octubre a les 18h, a la Sala Curie de CosmoCaixa (Carrer d’Isaac Newton, 26, Barcelona). L’assistència és gratuïta però l’aforament és limitat pel que cal realitzar inscripció: https://goo.gl/forms/vT718JqjFITS41hG2. L’equip organitzador proporcionarà certificats d’assistència a tots els participants.

Es presentaran els resultats d’una enquesta a professors de Catalunya respecte a les seves percepcions sobre els usos educatius de la tecnologia en l’educació, les pràctiques pedagògiques i les necessitats de formació en matèria de competència digital.

Així mateix es presentarà el seminari en línia i gratuït, adreçat a docents en actiu que vulguin integrar la competència digital a la seva pràctica diària. És un curs de 30 hores que es realitzarà en el mes de novembre. Per obtenir més informació adreceu-vos a decodecatalunya@gmail.com.


16 Comments

 • Idiomes

 • Last tweets

 • Entrades recents

 • Etiquetes

 • Subscripció

  Sí, soy humano*

  Se ha enviado un mensaje de confirmación; por favor, haga clic en el enlace de confirmación para verificar su suscripción.
  El email ya esta en uso
  Tienes que escribir un email
  Tienes que cliquear el captcha
  El captcha no es correcto
 • Meta