Edul@b rep la visita del doctor Terry Anderson per a reflexionar sobre el futur de l’e-learning - Edulab

Edul@b rep la visita del doctor Terry Anderson per a reflexionar sobre el futur de l’e-learning

terry-seminar

Els passats 15 i 16 de setembre el grup d’investigació Edul@b va rebre la visita del Dr. Terry Anderson, professor Emèrit de la Universitat d’Athabasca. Per la ocasió es van organitzar dos seminaris, emesos també en línia, sobre temàtiques relacionades amb l’e-learning.

Research Seminar: Theories for learning with emerging technologies

El seminari del 15 de setembre, titulat “Research Seminar: Theories for learning with emerging technologies”, es va dirigir als estudiants i al professorat dels programes de màster i doctorat en Educació i TIC (e-learning) de la UOC.

En  aquesta trobada es van presentar les teories que permeten explicar i estudiar el potencial pedagògic de les tecnologies de la web i de les xarxes socials. També es van discutir els diferents paradigmes d’investigació que guien la investigació sobre l’aprenentatge i l’ensenyament en línia. En aquest sentit va aprofundir-se en els enfocaments pragmàtics i de la investigació basada en el disseny.

El seminari es va realitzar a la seu de la UOC a Tibidabo i va comptar amb l’assistència en línia d’estudiants que van participar des d’Espanya, Filipines, Estats Units, Canadà, Regne Unit, França, Sèrbia, Xilè, Perú, Colòmbia i Sudàfrica.

Aquest esdeveniment va comptar amb la col·laboració de l’Escola de Doctorat i els Programes de Màster i Doctorat en Educació i TIC de la UOC.

Podeu visionar el vídeo d’aquest seminari i consultar la presentació en aquest enllaç.

Open Seminar: The future of e-learning

Al seminari del 16 de setembre titulat “Open Seminar: The future of e-learning” van ser invitats membres de la comunitat de professor de les diferents Universitats de Catalunya. Aquest esdeveniment va comptar amb la col·laboració de la Càtedra Unesco – Educació i Tecnologia de la UOC i de l’Agència Catalana d’Universitats Públiques. El seminari, que va tenir lloc a la seu Tibidabo de la UOC, va ser també transmès en línia a participants de tota Catalunya.

En la seva exposició, el Dr. Anderson va reflexionar sobre les tendències i l’evolució de les tecnologies de l’e-learning, tant a nivell de les pedagogies com del seu impacte en l’organització i en les infraestructures. Anderson va atorgar especial importància a les noves formes socials d’aprenentatge en les seves configuracions que van des de les interaccions en diada, fins entorns emergents d’impuls multitudinari.

Podeu visionar el vídeo d’aquest seminari i consultar la presentació en aquest enllaç.


One Comment

 • […] VÍDEO. Visualitza el seminari  The Future of e-Learning a càrrec del doctor Terry Anderson, professor Emèrit de la Universitat d’Athabasca, organitzat pel grup de recerca Edul@lab. Més informació sobre l’estada del professor aquí […]

 • Idiomes

 • Last tweets

 • Entrades recents

 • Etiquetes

 • Subscripció

  Sí, soy humano*

  Se ha enviado un mensaje de confirmación; por favor, haga clic en el enlace de confirmación para verificar su suscripción.
  El email ya esta en uso
  Tienes que escribir un email
  Tienes que cliquear el captcha
  El captcha no es correcto
 • Meta