Participació d'Edul@b en el Congrés SEP 2016 - Edulab

Participació d’Edul@b en el Congrés SEP 2016

 

SEP 3

Del 28 al 30 de juny tindrà lloc el XVI Congrés Nacional i VII Congrés Iberoamericà de Pedagogia (SEP 2016), celebrat a Madrid i organitzat per la Societat Espanyola de Pedagogia i la Universidad Complutense de Madrid.

Participació d’Edul@b

En el marc del congrés es realitzarà la jornada anual de RUTE (Red Universitaria de Tecnología Educativa), centrades aquest any en la democràcia i educació en l’era digital i formació del professorat en l’era digital.

Precisament, la investigadora del grup Edul@b i membre de RUTE, Montse Guitert, participarà en la jornada presentant la comunicació co-escrita amb Teresa Romeu i Marc RomeroIntegrar  las ecologías de aprendizaje en los procesos de actualización docente”, relacionada amb la línia de desenvolupament professional docent, el pròxim dimecres 29 a les 9 hores.

En el congrés també es realitzarà una assemblea i diàlegs sobre l’actualitat i futur de la tecnologia educativa. Podeu consultar el programa complet aquí.


 • Idiomes

 • Last tweets

 • Entrades recents

 • Etiquetes

 • Subscripció

  Sí, soy humano*

  Se ha enviado un mensaje de confirmación; por favor, haga clic en el enlace de confirmación para verificar su suscripción.
  El email ya esta en uso
  Tienes que escribir un email
  Tienes que cliquear el captcha
  El captcha no es correcto
 • Meta