Seminari “Nous contextos, multiples mecanismes: Ecologies d'Aprenentatge": Participa! - Edulab

Seminari “Nous contextos, multiples mecanismes: Ecologies d’Aprenentatge”: Participa!

El 12 de novembre se celebrarà a Barcelona el seminari “Nous contextos, múltiples mecanismes: ecologies d’aprenentatge”, en què hi participaran diferents experts internacionals: Rose Luckin (London Knowledge Lab), Caroline Hawthornthwaite (University of British Columbia), Norman Jackson (University of Sussex; Emeritus) i George Veletsianos (Royal Roads University).

L’objectiu del seminari és aprofundir en el concepte de les ecologies d’aprenentatge, com a estratègia per a la formació al llarg de la vida a partir dels resultats obtinguts en el projecte Eco4Learn del grup de recerca Edul@b. En concret, el seminari es focalitzarà en com el col·lectiu docent s’actualitza professionalment a través de diferents mecanismes i en diferents contextos, especialment aquells vinculats a les TIC.

Per registrar-te al seminari, completa el registre: http://symposium.uoc.edu/event_detail/3015/tickets.html

Universitat Oberta de Catalunya, Sala Laporte

Av. Tibidabo, 39-43, 08035 Barcelona


 • Idiomes

 • Last tweets

 • Entrades recents

 • Etiquetes

 • Subscripció

  Sí, soy humano*

  Se ha enviado un mensaje de confirmación; por favor, haga clic en el enlace de confirmación para verificar su suscripción.
  El email ya esta en uso
  Tienes que escribir un email
  Tienes que cliquear el captcha
  El captcha no es correcto
 • Meta