El projecte CRISS explicat en un minut | Edulab

El projecte CRISS explicat en un minut

Tags: ,

Com avaluar la competència digital a l’educació primària i secundària? El projecte CRISS s’enfronta a aquest desafiament.

Després de dos anys dedicats a la creació d’un marc de Competència Digital i al desenvolupament d’un entorn d’aprenentatge adaptatiu, l’ecosistema CRISS s’està pilotant amb al voltant de 2000 professors i 13000 estudiants en 400 centres de tot Europa, mentre s’espera que altres centres s’uneixin al projecte en els propers mesos.

Els resultats dels pilot proporcionaran informació molt valuosa sobre l’èxit de l’ecosistema i de com aquest respon a l’objectiu del projecte d’avaluar i certificar la competència digital a l’educació primària i secundària.

En el següent vídeo, l’investigadora d’Edul@b Lourdes Guàrdia explica en un minut els èxits més significatius del projecte:


17 Comments

  • Entrades recents

  • Etiquetes

  • Arxius

  • Meta