Reunió extraordinària del projecte europeu Erasmus + CODUR a Barcelona - Edulab

Reunió extraordinària del projecte europeu Erasmus + CODUR a Barcelona

El 21 de novembre l’equip del projecte europeu Erasmus + CODUR es va reunir a Barcelona per una reunió extraordinària.

L’equip de la UOC, aprofitant el seminari internacional Evidence-based research: methodological approaches and practical outcomes. Insights for Online Education, va invitar a l’Open University (Regne Unit) i al Consiglio Nazionale della Ricerca – Istituto delle Tecnologie Didattiche (Itàlia), partners del projecte, per discutir els indicadors preliminars del CODUR elaborats durant el primer any el projecte i planificar les activitats de l’Intellectual Output 2 i els passos a realitzar al llarg del 2018.

La segona part de la reunió, que li va donar un valor extraordinari, va implicar la participació, per invitació, dels responsables del rànquing U-Multirank i de la Fundación CyD. Durant la reunió, el debat es va centrar en com presentar i integrar la recerca realitzada per l’equipi CODUR amb el sistema de classificació per la creació d’una dimensió en línia.

Inici del 2018

L’equip del CODUR està treballant actualment en la segona ronda de l’estudi Delphi i està llest per començar les activitats de l’Intellectual Output IO2.


20 Comments

 • Idiomes

 • Last tweets

 • Entrades recents

 • Etiquetes

 • Subscripció

  Sí, soy humano*

  Se ha enviado un mensaje de confirmación; por favor, haga clic en el enlace de confirmación para verificar su suscripción.
  El email ya esta en uso
  Tienes que escribir un email
  Tienes que cliquear el captcha
  El captcha no es correcto
 • Meta