La conferència final del projecte SELFEE tindrà lloc el 26 i 27 de setembre a Barcelona | Edulab

La conferència final del projecte SELFEE tindrà lloc el 26 i 27 de setembre a Barcelona

El projecte SELFEE (Alfabetització Digital i Aprenentatge Socioemocional per al foment i la promoció de la recerca de feina), iniciat al 2017, finalitzarà durant aquest mes de setembre. Ho farà amb dos esdeveniments que tindran lloc a Barcelona: 

EL PROJECTE SELFEE

SELFEE és un projecte europeu Erasmus+ que compta amb la participació d’Edul@b i que té com a principal objectiu proporcionar noves eines als professionals que treballen en l’àmbit de l’ocupació perquè persones sense feina i en risc d’exclusió social, com aturades de llarga durada i/o d’entorns socials desfavorits, puguin desenvolupar habilitats digitals transversals a través de l’aprenentatge socioemocional (SEL), aplicades a la recerca de feina. 

Podeu trobar més informació sobre el projecte en aquest ampli article del Blog dels Estudis de Psicologia i Ciències de l’Educació de la UOC.

CONFERÈNCIA FINAL

Del 26 al 27 de setembre, tindrà lloc la conferència final del projecte sota el títol “SELFEE: alfabetització digital, aprenentatge socio-emocional i no discriminació en la recerca de feina”, on es podrà gaudir de noves mirades en aquest àmbit a través de xerrades, taules d’experts, tallers, presentacions creatives i networking.  

En el marc d’aquesta conferència, les professores de la UOC, Montse Guitert, Teresa Romeu i Gemma Abellán presentaran el projecte el proper dia 26.

Podeu inscriure-us a la conferència a través d’aquest enllaç.  


18 Comments

  • Entrades recents

  • Etiquetes

  • Arxius

  • Meta