Cinquè webinar obert "Eines i recursos imprescindibles per a la docència no presencial" - Edulab

Cinquè webinar obert “Eines i recursos imprescindibles per a la docència no presencial”

La següent sessió del cicle de webinars  ‘Docencia no presencial de emergenciaporta per títol “Eines i recursos imprescindibles per a la docència no presencial” i serà impartida de forma virtual per Marc Romero el proper dimecres 22 d’abril.

En aquest webinar,  Marc Romero, professor dels Estudis de Psicologia i Ciències de l’Educació, facilitarà estratègies i criteris perquè els docents puguin buscar i seleccionar les eines i recursos en obert més adequades en funció de la tipologia d’activitats que vulguin realitzar amb els seus estudiants, i que els permetin resoldre-fent més efectiu el seu aprenentatge. Per a això, es durà a terme un recorregut per cercadors i repositoris en obert i es presentaran exemples d’eines i els seus tutorials per poder realitzar un ús immediat en la seva pràctica docent.

Per participar en el webinar es requereix inscripció prèvia. Registra’t aquí.


 • Idiomes

 • Last tweets

 • Entrades recents

 • Etiquetes

 • Subscripció

  Sí, soy humano*

  Se ha enviado un mensaje de confirmación; por favor, haga clic en el enlace de confirmación para verificar su suscripción.
  El email ya esta en uso
  Tienes que escribir un email
  Tienes que cliquear el captcha
  El captcha no es correcto
 • Meta