Presentació d'Albert Sangrà en el UOC Research Showcase 2017 sobre les 'Ecologies d'Aprenentatge' - Edulab

Presentació d’Albert Sangrà en el UOC Research Showcase 2017 sobre les ‘Ecologies d’Aprenentatge’

El 31 de maig, CosmoCaixa Barcelona va acollir una nova edició del UOC Research Showcase. L’esdeveniment va tenir como a objectiu fomentar la col·laboració entre els professionals R&I (Recerca i innovació) de la UOC per millorar la visibilitat de les investigació i els projectes en els que es troba involucrada la comunitat universitària de la UOC

Per aquest esdeveniment, el Comitè Científic d’Investigació i Innovació de la UOC va seleccionar 21 projectes d’investigació i innovació que van ser presentats durant l’acte. En aquest sentit, l’investigador d’Edul@ Albert Sangrà va realitzar una presentació sobre una de les principals línies d’investigació d’Edul@b: l’estudi de les ecologies d’aprenentatge.

Ecologies d’aprenentatge

Les persones aprenen de moltes maneres, barrejant activitats formals, no formals i informals en entorns cara a cara, mixtos o en línia. Totes elles són part de l’ecologia d’aprenentatge d’un individu, que es podria definir com el conjunt d’activitats, recursos, relacions i interaccions, físiques o virtuals, que proporcionen oportunitats d’aprenentatge.

Com configuren les persones les seves ecologies d’aprenentatge? Quins patrons podem identificar? Els diferents col·lectius reaccionen amb diferents patrons a l’hora d’organitzar les seves ecologies? Quin paper té la tecnologia i quines oportunitats ofereix? Aquesta línia de recerca intenta proporcionar respostes a aquestes preguntes.

Podeu visualitzar la presentació completa de l’Albert Sangrà en el següent vídeo:


 • Idiomes

 • Last tweets

 • Entrades recents

 • Etiquetes

 • Subscripció

  Sí, soy humano*

  Se ha enviado un mensaje de confirmación; por favor, haga clic en el enlace de confirmación para verificar su suscripción.
  El email ya esta en uso
  Tienes que escribir un email
  Tienes que cliquear el captcha
  El captcha no es correcto
 • Meta