Els partners del projecte europeu CRISS es reuneixen a Atenes per celebrar la reunió inicial del projecte del programa H2020 - Edulab

Els partners del projecte europeu CRISS es reuneixen a Atenes per celebrar la reunió inicial del projecte del programa H2020

c3hhproxeaagctr-2

Els pròxims dies 26 i 27 de gener els partners del projecte europeu Demonstration of a scalable and cost effective cloud-based digital learning infrastructure through the Certification of digital competences in primary and secondary schools (CRISS) es reuniran a Atenes per celebrar la reunió inicial del projecte, el qual finalitzarà el 31 de desembre del 2019.

El projecte CRISS el coordina l’organització britànica EXUS Software LTD i involucra 15 partners de 9 països diferents, entre els quals es troba el grup de recerca Edu@b de la UOC. A la reunió, hi assistiran 40 investigadors, i de l’Edul@b, hi assistiran els professors i investigadors: Lourdes Guàrdia, Teresa Romeu, Marcelo Maina i Montse Guitert.

CRISS té com a objectiu proporcionar una infraestructura d’innovació per a l’avaluació i certificació de les competències digitals. Professors i estudiants treballaran per al desenvolupament de les competències digitals, la seva avaluació i certificació en el context escolar europeu, i en les etapes de Primària i Secundària, i per proporcionar, alhora, components oberts i interoperables per a una infraestructura digital d’aprenentatge situada al núvol,  flexible, escalable i rendible.

En els pilots del projecte hi participaran 490 escoles, 25.400 estudiants i 2.290 professors de tot Europa.


 • Idiomes

 • Last tweets

 • Entrades recents

 • Etiquetes

 • Subscripció

  Sí, soy humano*

  Se ha enviado un mensaje de confirmación; por favor, haga clic en el enlace de confirmación para verificar su suscripción.
  El email ya esta en uso
  Tienes que escribir un email
  Tienes que cliquear el captcha
  El captcha no es correcto
 • Meta