Edul@b participa en el projecte europeu CRISS per tal de desenvolupar una infraestructura d’aprenentatge digital a través de la certificació de competències digitals en les escoles primàries i secundàries - Edulab

Edul@b participa en el projecte europeu CRISS per tal de desenvolupar una infraestructura d’aprenentatge digital a través de la certificació de competències digitals en les escoles primàries i secundàries

criss-2

Pròximament donarà inici el projecte europeu Demonstration of a scalable and cost effective cloud-based digital learning infrastructure through the Certification of digital competences in primary and secondary schools (CRISS) coordinat per l’organització britànica EXUS Software LTD i en la qual participa el grup Edul@b.

CRISS té com a objectiu proporcionar una infraestructura innovadora per a l’aprenentatge personalitzat i l’ensenyament en competències digitals que serveixi com a recolzament i motivació per a professors i estudiants; treballar cap a l’aplicació de l’adquisició, avaluació i certificació de competències digitals en les escoles primàries i secundàries d’Europa; i proporcionar components oberts i interoperables per tal de mantenir una infraestructura digital d’aprenentatge basada en el núvol flexible, expansible i rendible.

El projecte involucra a més de 490 escoles, 25.400 estudiants i 2.290 professors de tota Europa. CRISS es basa en un marc teòric i metodològic que defineix les competències digitals en diferents dimensions, així com els procediments per la seva adquisició i avaluació a través d’eines d’aprenentatge personalitzades, col·laboratives i experimentals. Aquest marc, a més, estableix els indicadors necessaris per a identificar el progrés personalitzat en l’adquisició de competències digitals.


 • Idiomes

 • Last tweets

 • Entrades recents

 • Etiquetes

 • Subscripció

  Sí, soy humano*

  Se ha enviado un mensaje de confirmación; por favor, haga clic en el enlace de confirmación para verificar su suscripción.
  El email ya esta en uso
  Tienes que escribir un email
  Tienes que cliquear el captcha
  El captcha no es correcto
 • Meta