Nova col·lecció Smartpapers d’Edul@b - Edulab

Nova col·lecció Smartpapers d’Edul@b

Smart

Al grup Edul@b tenim com a objectiu principal investigar els escenaris educatius emergents i les estratègies d’ensenyament i d’aprenentatge obert, flexible i en línia amb la finalitat de transformar i millorar la pràctica educativa.

Per això, amb la intenció de divulgar àmpliament els continguts i coneixements adquirits pel grup, comencem una col·lecció d’articles digitals anomenats Smartpapers, amb el propòsit de transmetre conceptes i temes d’estudi d’interès tractats pel grup de manera esquemàtica, visual i clara; útil i aplicable per a qualsevol lector que es dediqui a temes de formació.

Amb periodicitat bimensual, aquests documents digitals es podran trobar al repositori de la Universitat Oberta de Catalunya (apartat Smartpapers) i seran difosos, entre d’altres canals digitals, mitjançant el blog i el compte de Twitter d’Edul@b.

Elements clau en el disseny d’activitats col·laboratives en xarxa

La primera publicació de la col·lecció -escrita pels investigadors del grup Montse Guitert, Teresa Romeu i Marc Romero– detalla els elements clau en el disseny d’activitats col·laboratives en xarxa, i hi podreu trobar explicat com elaborar, dissenyar, seguir i avaluar una situació d’aprenentatge col·laboratiu.

Podeu consultar l’Smartpaper “Elements clau en el disseny d’activitats col·laboratives en xarxa” en el següent enllaç.


 • Idiomes

 • Last tweets

 • Entrades recents

 • Etiquetes

 • Subscripció

  Sí, soy humano*

  Se ha enviado un mensaje de confirmación; por favor, haga clic en el enlace de confirmación para verificar su suscripción.
  El email ya esta en uso
  Tienes que escribir un email
  Tienes que cliquear el captcha
  El captcha no es correcto
 • Meta