Benvinguts al nou blog d’Edul@b! - Edulab

Benvinguts al nou blog d’Edul@b!

Tags: ,

Foto Grup

Al grup d’investigació d’Edul@b estem d’enhorabona: estrenem nou blog, amb nou disseny i continguts!

A partir d’ara ens podràs trobar a aquí, on podràs consultar -entre d’altres qüestions- informació pràctica referent al grup (línies d’investigació, investigadors, projectes, tesis), noticies, articles, continguts propis i més.

El nou blog pretén ser un espai de comunicació i intercanvi fluid de coneixement digital, i neix amb la voluntat de crear una xarxa virtual activa entre aquells interessats en el nostre objectiu de recerca principal: la investigació dels usos i les aplicacions de les TIC per la transformació i millora de la pràctica educativa.

A més, l’espai digital d’Edul@b està connectat al compte de Twitter del grup i als comptes dels seus investigadors, així que us animem a seguir-nos, a subscriure-us a les novetats del blog mitjançant el formulari de subscripció i a posar-vos en contacte amb nosaltres per qualsevol dubte o suggeriment que tingueu.

Us hi esperem!


 • Idiomes

 • Last tweets

 • Entrades recents

 • Etiquetes

 • Subscripció

  Sí, soy humano*

  Se ha enviado un mensaje de confirmación; por favor, haga clic en el enlace de confirmación para verificar su suscripción.
  El email ya esta en uso
  Tienes que escribir un email
  Tienes que cliquear el captcha
  El captcha no es correcto
 • Meta