Curs gratuït d’educació en línia en el marc del projecte Erasmus+ Digitel Pro | Edulab

Curs gratuït d’educació en línia en el marc del projecte Erasmus+ Digitel Pro

Membres d’Edul@b, juntament amb membres de les universitats OUNL i UNINETTUNO, dissenyen i implementen un curs gratuït d’educació en línia en el marc del projecte Erasmus+ Digitel Pro.

El curs està pensat per a docents que treballin a l’entorn digital i a distància amb la finalitat d’optimitzar models, directrius i pedagogies que condueixin a una educació madura i de gran qualitat. No importa si el model d’ensenyament que fan servir els i les participants és totalment o parcialment virtual, aquest curs ajudarà a comprendre els principis i les lògiques dels diferents elements que interactuen en un entorn educatiu en línia.

Com el curs es va originar en el marc d’un projecte europeu i està dirigit a un públic tant local com internacional, l’idioma del mateix és l’anglès. La data d’inici és al març i les persones interessades poden omplir aquest formulari per manifestar el seu interès.

La durada del curs és de 30 hores i està dividit en sis mòduls, mitjançant els quals els i les participants aprendran els enfocaments pedagògics de l’educació a distància i el diferent paper del professorat. A més a més, es profunditzarà en el disseny instruccional, en com organitzar un aprenentatge cooperatiu i en com avaluar l’alumnat.

És fonamental entendre que l’ensenyament en línia no significa exclusivament donar classes a través d’una videoconferència, per aquesta raó és important utilitzar les tecnologies adequades a cada situació, mitjançant una perspectiva crítica. El curs facilitarà una sèrie de recursos útils a proporcionar una bona gestió de l’ensenyament i l’aprenentatge en línia. Un cop finalitzat, els i les participants rebran un certificat d’assistència.

Més detalls sobre el curs es poden trobar a la web del projecte. Finalment, us animem a unir-os al grup Linkedin.


 • Entrades recents

 • Etiquetes

 • Subscription

  Sí, soy humano*

  Se ha enviado un mensaje de confirmación; por favor, haga clic en el enlace de confirmación para verificar su suscripción.
  El email ya esta en uso
  Tienes que escribir un email
  Tienes que cliquear el captcha
  El captcha no es correcto
 • Arxius

 • Meta